LAMINATY PET/PE/PP, PA/PE

To grupa folii wielowarstwowych, które spełniają najwyższe wymagania stawiane opakowaniom w branży mięsnej i wędliniarskiej, a także przy pakowaniu serów twardych, ryb, wyrobów piekarniczych i garmażeryjnych. Są to wysokiej jakości folie produkowane na najnowocześniejszych maszynach do rozdmuchu i tłoczenia granulatów poliamidowych i polietylenowych oraz laminacji warstw poliestrowych wzmocnionych specjalnymi dodatkami gwarantującymi wysoką barierowość i siłę zgrzewu.

Charakterystyka

  • dostępne grubości:
  • miękkie: 42my – 92my, sztywne 200my - 1200my
  • podwyższona bariera ( opcjonalnie EVOH lub AlOx)
  • dostępne z Peel
  • dostępne w wielu kolorach
  • dostępne metalizowane

Zastosowanie

Folie do zastosowania w produkcji opakowań:

  • sztywnych
  • miękkich
  • typu shrink
  • do mikrofali i piekarnika
  • do pasteryzacji i sterylizacji
laminaty-opakowania.jpg